Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Acar Campur recept
Acar Campur recept

Acar Campur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knoflook, djahe, koenjit, zout en keremie noten tot een papje wrijven. Dit 2 min. fruiten en dan toevoegen water, azijn en rode peper. Aan de kook brengen, de sperziebonen en wortel hierin half gaar koken in ca. 10 min. Bloemkool en witte kool toevoegen en beetgaar koken in ca. 8 min. Toevoegen, tauge en komkommer en 2 min. meekoken. Laten afkoelen In een goed afgesloten pot is dit 10 dagen houdbaar. Variatie toevoegen bij en met kruiden papaje meebakken. Potje zilveruitjes samen met de tauge toevoegenen 1 eetlepel mosterd.

Allergenen Informatie

Voor dit acar campur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven