Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fettine van venkel en avocado recept
Fettine van venkel en avocado recept

Fettine van venkel en avocado


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak vooraf de saus. Hak de gepelde sjalotten, het citroengras, het ontpitte pepertje en 1 eetlepel venkelkiemen fijn en meng ze met 3 eetlepels pompoenpitolie en een snuifje fleur de sel of een scheutje Shoyu. Schaap de venkelknol in heel dunne schijfjes en de halve avocado’s in schijfjes van 2 ŕ 3 mm dik. Overgiet de venkel met een scheutje citroensap. Schep de saus op de borden, maak een torentje van de groenten door afwisselend een laagje avocado op een laagje venkel te leggen. Versier met de rest van venkelkiemen, de tuinkersscheuten en de fijngesneden gedroogde tomaten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fettine van venkel en avocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven