Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemengde salade met sperzieboontjes recept
Gemengde salade met sperzieboontjes recept

Gemengde salade met sperzieboontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de rucola, veldsla en Romeinse sla en dep het droog. Scheur de slasoorten klein. Snijd de tomaten in achten en verwijder de zaadjes. Maak de boontjes schoon, snijd ze klein en kook ze beetgaar. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes. Laat de tonijn uitlekken en maak het visvlees los met een vork. Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in parten. Meng in een grote slaschaal de drie soorten sla. Verdeel de tonijn, olijven, tomaten, bosuitjes, paprika en eieren erover. Meng de olijfolie met azijn en sprenkel het over de salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemengde salade met sperzieboontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven