Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse salade met varkensreepjes, champignons en tomaten recept
Hollandse salade met varkensreepjes, champignons en tomaten recept

Hollandse salade met varkensreepjes, champignons en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit een wok en schenk de olie erin. Bestrooi de varkensreepjes naar smaak met kruiden. Roerbak het vlees 5 minuten op hoog vuur tot het bruin kleurt. Snijd de champignons in vieren en snijd de uien in ringen. Bak deze al omscheppend 3 minuten mee tot ze bruin zijn. Roer de tijm en mosterd erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over de borden. Snijd de tomaten in partjes, leg deze op de sla en schep het vlees erover. Strooi als laatste de bieslook en peterselie er over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hollandse salade met varkensreepjes, champignons en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven