Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

IJsbergsalade met champignons en bieslookdressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de citroen onder de warme kraan goed schoon, rasp de schil en pers het sap uit de vrucht.
Klop de slagroom lobbig en breng op smaak met 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel citroenrasp, 2 eetlepels bieslook, peper en zout.
Was de ijsbergsla en snijd de bladeren in repen.
Borstel de champignons schoon en snijd die in plakjes.
Besprenkel met 1 eetlepel citroensap.
Schep de champignons in een grote kom door de sla en giet de saus erover.
Bestrooi de salade met de resterende bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ijsbergsalade met champignons en bieslookdressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven