Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippensalade met selderij en rozijnen recept
Kippensalade met selderij en rozijnen recept

Kippensalade met selderij en rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een sausje van de mayonaise, de yoghurt en de gembersiroop.
Voeg vervolgens het kippenvlees in stukjes, de uitgelekte selderij, de gewelde rozijnen, de uitgelekte ananas in stukjes toe en meng alles goed doorelkaar. Maak de salade af met peper en serveer in een glazen schaal.

Serveersuggesties

Vervang de ananas door mandarijntjes en garneer met plakjes kiwi.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippensalade met selderij en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven