Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kleurige herfstsalade recept
Kleurige herfstsalade recept

Kleurige herfstsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de grapefruits dik af, zodat ook het wit meekomt. Snijd met een scherp mes de partjes tussen de vliezen uit. Vang ook het uitlekkend sap op. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes en bedruppel het met citroensap. Meng olijfolie en de balsamicoazijn met het opgevangen grapefruitsap. Breng dit op smaak met zout en peper. Meng de dressing met rucola en sla en verdeel het over 4 bordjes. Schik hier op de plakjes avocado, olijven, grapefruit en amandelen. Bestrooi met vers gemalen peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kleurige herfstsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven