Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstsalade met feta en champignons recept
Rijstsalade met feta en champignons recept

Rijstsalade met feta en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tomaten het liefst ontvellen, zaadjes en zaadlijsten verwijderen en in blokjes snijden. Borstel de champignons schoon en snijd ze in heel dunne plakken. Roer de champignons samen met de feta en de zilveruitjes voorzichtig door de rijst. Meng de tomaatblokjes door de Balsamico saladedressing en schenk dat door de rijst.

Serveersuggesties

Heb je een restje kip, gehakt of ander vlees over, roer dat als eerste door de rijst. Heb je misschien een losgeklopt ei ergens voor gebruikt en kun je daar verder niets mee doen, bak dat even als een dun omeletje. Snijd dat in reepjes en roer door de rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijstsalade met feta en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven