Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Veldsla met champignons recept
Veldsla met champignons recept

Veldsla met champignons


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de veldsla grondig en maak hem droog. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijven. Rooster de zonnebloempitten kort in een droge pan en leg ze apart. Verhit 2 eetlepels olie en bak de champignons. Pel en snipper de ui. Roer de azijn, zout ,peper, een beetje suiker en 4 eetlepels olie door de ui. Voeg de champignons toe aan de dressing. Meng de champignondressing kort voor het serveren met de veldsla en de zonnebloempitten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit veldsla met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven