Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venkel-bietensalade met sinaasappel recept
Venkel-bietensalade met sinaasappel recept

Venkel-bietensalade met sinaasappel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de bieten op de normale wijze, dus ongeveer 1/2 uur.
Kook de venkelknol 20 minuten.
Snij de ui fijn.
Pel 1 sinaasappel en verwijder de vliesjes, haal de partjes los en halveer ze.
De andere sinaasappel uitpersen en apart houden.
Maak een dressing van olijfolie, gember, kardemom, laos, geraspte gember en geraspte limoenschil en peper.
Gebruik het sap van de sinaasappel en pers ook de limoen uit en voeg dit aan de dressing toe. Voeg wat hymalayazout toe.
Snij bieten, venkel in stukjes, doe er de rucola bij en meng dit met de dressing.

Serveersuggesties

Serveer er bijvoorbeeld zelfgebakken brood bij of een aardappelsalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit venkel-bietensalade met sinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven