Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse tuinbonensalade recept
Verse tuinbonensalade recept

Verse tuinbonensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de tuinbonen uit de schil. Haal er eventueel de harde velletjes van af. Pel en hak de tenen knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en voeg toe: 2 theeglazen water, de gemberpoeder, de fijngehakte knoflook en het zout. Doe er de tuinbonen bij en laat alles ongeveer 15 minuten koken. Doe er aan het einde van de kooktijd de in een beetje water aangelengde bloem, de paprikapoeder en de fijngehakte peterselie bij. Laat het vocht wat inkoken en serveer de tuinbonensalade warm of koud, versierd met reepjes ingelegde citroen en de rode olijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse tuinbonensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven