Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte koolsalade met spek en appel recept
Witte koolsalade met spek en appel recept

Witte koolsalade met spek en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kool fijnsnijden en in ongeveer 5 minuten blancheren in kokend water. Laten uitlekken en afkoelen. Het spek uitbakken in een droge koekenpan, laten uitlekken en afkoelen. De appel grof raspen en samen met het uitje, het spek en de rozijnen bij de kool doen. Alles door elkaar mengen. Een sausje maken van de olie, azijn, witte wijn en de kruiden en over de salade gieten. Goed mengen en minstens 2 uur in de koelkast laten intrekken.

Serveersuggesties

De tijd nodig om de smaken in te laten trekken is hierbij niet meegerekend. Ook lekker met partjes mandarijnen (uit blik) erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte koolsalade met spek en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven