Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zomerbonensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tuinbonen 5 minuten in een bodem water met zout. Spoel ze koud onder stromend water en verwijder de taaie grijze vliesjes.
Kook de sperziebonen in een bodem water met wat zout in 5.5 minuten beetgaar. Kook de peultjes in een bodem water met zout in 4 minuten beetgaar. . Giet de sperziebonen en de peultjes af en spoel ze onder stromend water koud af.
Klop een dressing van de citroenmayonaise, mosterd en 1-2 eetlepels water, breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de sla met de bonen en de lente-uitjes over een schaal en schenk de dressing erover.

Allergenen Informatie

Voor dit zomerbonensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven