Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Afrikaanse pindasoep recept
Afrikaanse pindasoep recept

Afrikaanse pindasoep


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


1. Verhit de olie op een middelhoog vuur in een grote stoofpan. Bak de uien en pepertjes tot ze licht gebruind en zacht zijn. De knoflook voegt u toe als uien en pepers bijna gaar zijn; dit voorkomt aanbakken.
2. Voeg al roerend de passata, groentebouillon, zwarte peper en chilipoeder toe. Zet het vuur laag en laat het geheel gedurende ong. 30 minuten zonder deksel sudderen.
3. Voeg al roerend de rijst toe, vervolgens 15 minuten laten sudderen, of tot de rijst gaar is. Voeg als laatste de pindakaas toe, roer deze goed door. De soep kan direct geserveerd worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit afrikaanse pindasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Afrikaanse pindasoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dit is een zeer lekkere en makkelijke soep om te maken. Ik krijg er veel positieve reacties op! Bedankt! Enige kanttekening: i.p.v. 10 borden soep krijg ik er 8 borden soep uit.
    Catlis gaf dit recept op 12 mei 2013 5 uit 5 sterren
  • Lekker, makkelijk en fijne reacties! Ik kreeg er alleen geen 10 maar 8 borden soep uit.
    Lisbeth gaf dit recept op 10 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven