Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon crèmesoep met kruidenkaas, spekjes en tijm recept
Champignon crèmesoep met kruidenkaas, spekjes en tijm recept

Champignon crèmesoep met kruidenkaas, spekjes en tijm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in kleine stukjes en haal de blaadjes van de tijmstengels.
Verhit 2 eetlepels extra vierge olijfolie in een soeppan en voeg hier de champignons en ruim 1 theelepel tijmblaadjes aan toe. Bak het geheel gedurende 5 minuten en schep er vervolgens het bakje boursin cuisine bij.
Bak intussen de spekjes gedurende 10 minuten op hoog vuur in een droge koekenpan tot ze krokant en goudbruin zijn.
Voeg 250 ml melk toe aan de soep tot het de juiste dikte heeft.
Garneer de soep met de gebakken spekjes, voeg zo nodig extra zout en peper toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignon crèmesoep met kruidenkaas, spekjes en tijm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven