Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgettesoep recept
Courgettesoep recept

Courgettesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Sjalotje snipperen. Knoflook uitpersen. Courgette met schil in blokjes snijden. Bereidingswijze: Olie verhitten in een soeppan. Sjalotje met de knoflook fruiten ± 3 minuten. De provencaalse kruiden en de courgette erbij doen. Zachtjes met de deksel op de pan laten stoven ± 15 minuten. Bouillon erbij doen en aan de kook brengen. Pureer de soep, maar niet helemaal fijn en op smaak brengen met peper en zout uit de molen.

Serveersuggesties

Serveertips: Schep de soep in een soepkom en schep er een lepel crème fraiche op. Geef er stokbrood bij eventueel geroosterd en bestreken met olijfolie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit courgettesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven