Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Groentesoep van mijn moeder


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het gehakt op smaak met zout en peper. Draai nu kleine balletjes van het gehakt. Neem een grote pan van 5 liter en vul deze met water. Doe nu het runderpoulet, de gehaktballetjes, 6 stuks groentebouillon kuipjes van maggi, 1 bouillonblokje groente en 1 bouillonblokje tuinkruiden in het water. Pan op het vuur en laten koken. Tijdens het koken het schuim dat van het vlees af komt en naar boven drijft er met een schuimspaan afscheppen. Als het vlees gaar is en de bouillion al licht op smaak dan voeg je de soepgroente en de vermicelli toe. Deze gaar laten worden en de soep verder op smaak brengen met zout, peper en bouillonblokje tuinkruiden.Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Wij zelf eten de soep altijd met brood, huzarensalade en kruidenboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentesoep van mijn moeder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Groentesoep van mijn moeder heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

 • Idd, ik weet niet hoe 'jong' je bent,maar een échte soep van moeders staat minimaal 2 uur te trekken. Mijn moeder zette het op een vlamverdeler (niet koken) een hele nacht op het vuur. Ook bouillonblo... Lees reactie
  Bezoeker gaf dit recept op 25 juli 2011 5 uit 5 sterren
 • Mijn ervaring is dat runderpoulet toch wel minimaal 2 uur moet opstaan om het vlees gaar te krijgen en smaak aan je bouillon te krijgen en je gehaktballetjes hoeven maar een minuut of tien.
  Bezoeker gaf dit recept op 23 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven