Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse rode paprikasoep recept
Italiaanse rode paprikasoep recept

Italiaanse rode paprikasoep


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Uien en rode paprika's schoonmaken en in grove stukken snijden. Olijfolie in een grote soeppan verwarmen en de uien en rode paprika's kort bakken en 15 minuten laten stoven zodat ze gaar zijn. Totdat het velletje van de rode paprika los begint te laten. Ondertussen bakken de takjes basilicum en thijm op het laatst nog mee. Dit slinkt heel snel dus op het eind van de stooftijd. Los de blokken groente- en runderbouillon in het hete water op en voeg dit aan het groentemengsel toe. Laat dit geheel nog een 20 minuten trekken totdat het geheel gaar is en maak de soep af met de staafmixer totdat alle stukjes groenten zijn verdwenen. Maak de soep nog evt. op smaak met verse peper. Dien de soep op met een scheutje creme fraiche (ter grote van een euro). Lekker met gebakken ciabattabrood en italiaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse rode paprikasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse rode paprikasoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • In een woord geweldig.
    Geert gaf dit recept op 15 mei 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven