Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kantonese tomatensoep recept
Kantonese tomatensoep recept

Kantonese tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bosuitjes schoon en snijd deze in dunne ringetjes. Breng in een pan 6 deciliter water aan de kook samen met het bouillontablet. Roer de tomaten, de ketjap en de helft van de bosuitjes erdoor heen. Laat de soep ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Klop de eieren los. Schenk al roerend met een lepel de losgeklopte eieren in een dun straaltje bij de soep. (doordat de eieren losgeklopt zijn en ze in een dun straaltje aan kokende soep worden toegevoegd ontstaat er een fijne sliert ei) Breng de soep op smaak met peper en zout. Bestrooi de soep met de rest van de bosuitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kantonese tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven