Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light runderbouillon met ei en paddestoelen recept
Light runderbouillon met ei en paddestoelen recept

Light runderbouillon met ei en paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren en de melk en breng op smaak met een snufje zout en nootmuskaat. Giet het mengsel in 2 ingevette kopjes en sluit ze af met aluminiumfolie. Neem hiervoor zware kopjes die niet gaan drijven in laag water. Verwarm de kopjes au bain marie (35 minuten). Klop de 2 eierplakken voorzichtig uit de kopjes en laat ze afkoelen. Maak de cantharellen schoon. Pel en snipper en fruit de ui in de boter, voeg de cantharellen toe en bak 5 minuten aan. Breng de paddestoelen en de ui op smaak met zout en peper. Schep eventueel het vet van de bouillon. Breng de bouillon aan de kook en breng eventueel op smaak met zout en peper. Was en snijd de peterselie. Snijd de eierplakken eerst in schijven en daarna in reepjes. Voeg de reepjes ei, de cantharellen en de ui toe aan de bouillon. Garneer met peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit light runderbouillon met ei en paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven