Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige Gazpacho recept
Pittige Gazpacho recept

Pittige Gazpacho


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle ingredienten, behalve de creme fraiche, bij elkaar in een blender en pureer ze tot het helemaal glad is. Proef of er peper en zout bij moet en doe het indien nodig. Als het mengsel te dik is, doe er dan water bij en meng alles nog een keer goed door. Giet alles in een schaal of kan en dek die goed af met vershoudfolie. Zet de kan of pan in de koelkast. Serveer de Gazpacho goed koud en doe het in borden of kommen. Doe in ieder van de 4 borden of kommen een eetlepel creme fraiche en dien op.
Eet smakelijk.

Serveersuggesties

De soep kan natuurlijk ook met de staafmixer gepureerd worden. Serveer er stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige gazpacho recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven