Pittige uiensoep
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Uiensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van cora
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
- Oven
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snijd ze tot dunne, halve ringen.
- Maak de knoflook schoon en pers ze uit.
- Hak de spaanse peper fijn.
- Fruit de in een soeppan, voeg de knoflook en de spaanse peper toe en fruit dit nog even mee.
- Roer de suiker, , de oregano en basilicum er door en blus vervolgens af met de bouillon en wijn.
- Voeg naar eigen inzicht en smaak water toe.
- Laat dit alles 30 minuten op matig vuur koken.
- Voeg nu naar smaak & peper toe.
- Schep de soep in (vuurvaste) soepkommen, leg het witbrood of er op en strooi daarover de .
- Zet de kommen in een op 200º Celsius voorverwarmde oven en laat ze daar tot de kaas mooi gesmolten is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Franse Uiensoep445m
-
Recept
Franse uiensoep met kaas420m
-
Recept
Uiensoep430m
-
Recept
Simpele maar briljante uiensoep415m
-
Recept
Tomaten-uiensoep435m
-
Recept
Uiensoep445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
- vleesbouillon en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon en stokbrood
- vleesbouillon, stokbrood, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 104 kcal | 5% | 416 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |