Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige tomatensoep met gemberroom en omeletreepjes recept
Pittige tomatensoep met gemberroom en omeletreepjes recept

Pittige tomatensoep met gemberroom en omeletreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui en geperste knoflook in olie glazig bakken. Chilipoeder en een eetlepel tomatenpuree toevoegen en paar minuten meebakken. Dan de bouillon, het blik tomaten en de rest van de tomatenpuree toevoegen. Zachtjes een kwartiertje laten koken. Dan een omelet maken van het ei, peper en zout, en de (koffie)room. Deze in kleine stukjes snijden. Slagroom half stijf kloppen met eetlepel gembersiroop, gemberpoeder, en beetje peper. Koud wegzetten tot gebruik. Soep met staafmixer pureren, en op smaak brengen met de rest van de gembersiroop, eventueel nog wat zout en peper. Peterselie en omelet toevoegen. Pas als de soep opgediend is, een of twee lepels room in de soep laten vallen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige tomatensoep met gemberroom en omeletreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven