Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho recept
Roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho recept

Roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de sla en zwier ze droog. Trek ze niet in te kleine stukken. Snijd de ham in reepjes van 3 centimeter breed. Doe het zelfde met de vis. Laat beide 20 minuten marineren in azijn, olie, fijngesneden dille en peper en zout. Vorm van de ham en de vis mooie roosjes. Pureer de komkommer, tomaten, ui, sjalotten, knoflook en paprika en leng deze aan met de bouillon. Breng de koude soep vervolgens op smaak met de overige ingrediŽnten. Schik een mooi bedje van sla in het midden van diepe borden, leg er een ham-visroosje bovenop en lepel er ijskoude gazpacho rond.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven