Voor de visbouillon:
De groenten schoon maken en grof snijden,koppen en graten grof hakken (kieuwen en ogen verwijderen, geeft een bittere smaak).
Zet de groenten aan in een beetje olie,voeg de graten en koppen erbij, deze nog even kort aanzetten.
Voeg het en de erbij, aan de kook brengen en afschuimen.
Kruiden en erbij doen en 25 minuten zachtjes laten trekken.
Zeven door passeerdoek en op smaak brengen met en .
Pel en snipper de sjalotjes(100 gram) en knoflookteentjes.
Fruit de sjalotjes(100 gram) in de olijfolie(1 stuk) en voeg de knoflook en tijmblaadjes(1 theelepel) bij de sjalotjes(100 gram) en fruit nog even mee.
Voeg de visbouillon(1 stuk) en tomatenblokjes(2 blikjes) toe en breng aan de kook en laat 30 minuten zacht koken.
Pureren met staafmixer en op smaak brengen met zout(1 stuk)(1 stuk) en tabasco(1 stuk)(voorzichtig).
Van zalmfilet(400 gram) vel en bruin vet verwijderen.
Zalmfilet(400 gram) julienne snijden.
De tomaten(3) ontvellen en het vruchtvlees julienne snijden.
Hak de kervel(1 stuk), peterselie(2 takjes)(1 stuk) en de basilicum fijn, van elk 2 eetlepels.
Knip de bieslook fijn.
Klop tegen uitserveren de eidooiers met de room los
Serveren:
Breng de soep aan de kook, draai het vuur laag en roer het eierdooiermengsel door de soep.
Voeg de zalmreepjes, tomatenreepjes en de helft van de gehakte groene kruiden aan de soep toe.
Schep de soep in warme soepkommen en garneer met de rest van de kruiden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon en olie
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
Koemelk
visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
visbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
Lactose
room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en olie
Vis
zalmfilet en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.