Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise garnalensoep, tom yam kung recept
Thaise garnalensoep, tom yam kung recept

Thaise garnalensoep, tom yam kung


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de peper, eventueel zonder de zaadjes, in ringetjes, de laoswortel in dunne plakjes en het citroengras in stukjes. Snijd de helft van de citroen in 4 plakjes. Breng de kokosmelk met de visbouillon, de plakjes laos en stukken citroengrasen 1 eetlepel vissaus aan de kook en laat de bouillon 15 minuten zachtjes koken. Voeg de slagroom toe en breng de vloeistof weer aan de kook. Voeg de peperringetjes en de garnalen toe en laat de garnalen door en door warm worden. Breng de soep op smaak met 1 el vissaus, zout en citroensap. Garneer met de plakjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise garnalensoep, tom yam kung recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven