Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenroomsoep met Pernod recept
Tomatenroomsoep met Pernod recept

Tomatenroomsoep met Pernod


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de tomaten in een pan en voeg het water en bouillontabletten toe. Breng het aan de kook en temper de hittebron. Voeg de Pernod toe en laat de soep niet meer koken. Roer de slagroom erdoor. En warm het goed door zonder te koken. Schep de soep in 4 soepkommen en bestrooi het gerecht met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatenroomsoep met pernod recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven