Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep met geroosterde paprika recept
Tomatensoep met geroosterde paprika recept

Tomatensoep met geroosterde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven voor op 200 graden C. (stand 4-5). Leg de ui en de paprika's met de bolle kant op de bakplaat en voeg de hele tomaten en de knoflook toe. Bak ze in ca. 30 minuten in de oven tot ze zacht en goed bruin zijn. Laat de groenten en de knoflook 10 minuten afkoelen en verwijder dan het velletje. Doe de groenten en de knoflook in een foodcompressor of staafmixer met de helft van de bouillon en meng ze tot ze zacht zijn. Doe terug in de pan en voeg de resterende bouillon en de tomatenpuree toe en breng aan de kook. Breng op smaak met zout en peper en garneer vlak voor het serveren met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatensoep met geroosterde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven