Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waterkerssoep recept
Waterkerssoep recept

Waterkerssoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de groente met zout beetgaar en spoel ze direct koud. Snijd van de waterkers de uiteinden van de stelen af en snijd de rest grof. Breng de bouillon met de room en waterkers aan de kook. Breng op smaak met peper en zout en laat de soep ca. 5 minuten zachtjes trekken. Pureer de soep door een zeef in een andere pan en breng deze tegen de kook aan. Schep de groenten in de kommen en verwarm ze in de magnetron. Schenk de soep vervolgens op de groenten en serveer direct met de soep stengels erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit waterkerssoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven