Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Waterkerssoep met garnaaltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de stengelui fijn en de champignons in plakjes. Laat het geheel zweten in een scheutje olijfolie. Voeg de bouwiilon, de erwtjes, spinazie, peper en dille toe. Laat ongeveer 12 minuten doorkoken. Voeg de waterkers toe en kkok nog 5 minuten door. Mix de soep met een staafmixer en zeef de soep. Hou de soep warm maar kook deze niet meer op.
Serveer in een kom een laagje garnalen met daarop de soep en de opgeklopte room en wat dille. Serveer met een lekker knapperig broodje.

Allergenen Informatie

Voor dit waterkerssoep met garnaaltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven