Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wildsoep met bospaddestoelen recept
Wildsoep met bospaddestoelen recept

Wildsoep met bospaddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Spoel de bospaddestoelen niet langer dan 5 seconden onder stromend water en snijd ze in de lengte in vieren. Fruit de aardappelen, de paddestoelen, de gehakte peterselie en de gesnipperde knoflook 5 minuten in de boter. Breng alles op smaak met peper en zout en overgiet met de wildbouillon. Laat de zoep op een laag pitje 1 uur pruttelen. Neem van het vuur en roer er de room en het kleingesneden, gare wildvlees door. Laat in enkele minuten de soep op een laag vuur heet worden en dien op. Tip: Onder bospaddestoelen worden verstaan: eekhoorntjesbrood, cantharellen, oesterzwammen, hoorn des overvloeds, boleten, melkzwammen, enzovoort.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wildsoep met bospaddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven