Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wontonsoep recept
Wontonsoep recept

Wontonsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de gehakt, de scampiís, suiker, korianderpoeder, sojasaus, sesamolie, peper en zout en zet het 1 uur koud weg. Meng er dan de eierdooier en de korianderblaadjes door. Kneed de bloem, bakpoeder, ei en een mespunt zout tot een elastisch deeg. Verpak het in een vochtige keukenhanddoek en laat het 30 minuten rusten in de ijskast. Verdeel het deeg in tweeŽn, rol beide helften uit tot een dunne lap. Snijd de lappen in rechthoeken van 9 bij 5 cm. Bestrijk de randen met eierdooier, verdeel het gehakt in het midden. Rol de rechthoekjes op en plooi de randen naar buiten, min of meer zoals bij cannelloni. Kook de bouillon, doe er de wontons in en laat 8 minuten koken. Snijd de spinazie in repen en de champignons in plakken. Voeg het 2 minuten voor het einde toe aan de bouillon.

Allergenen Informatie

Voor dit wontonsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven