Wontonsoep

Ingrediënten

+ -
print

Voor de wontons:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Meng de gehakt, de ’s, , , , , en en zet het 1 uur koud weg.
  2. Meng er dan de en de door.
  3. Kneed de , , en een mespunt tot een elastisch deeg.
  4. Verpak het in een vochtige keukenhanddoek en laat het 30 minuten rusten in de ijskast.
  5. Verdeel het deeg in tweeën, rol beide helften uit tot een dunne lap.
  6. Snijd de lappen in rechthoeken van 9 bij 5 cm.
  7. Bestrijk de randen met , verdeel het gehakt in het midden.
  8. Rol de rechthoekjes op en plooi de randen naar buiten, min of meer zoals bij cannelloni.
  9. Kook de bouillon, doe er de wontons in en laat 8 minuten koken.
  10. Snijd de in repen en de in plakken.
  11. Voeg het 2 minuten voor het einde toe aan de bouillon.
25
25
25

Variaties op Wontonsoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Wontonsoep
VariatieAantalGang
Thaise wontonsoep1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • gevogeltebouillon, spinazie, bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • gevogeltebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooier, ei, eierdooier
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • scampi is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
516 kcal
25%2064 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wontonsoep