Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeevruchtensoep recept
Zeevruchtensoep recept

Zeevruchtensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de groenten en snijd ze klein. Stoof ze 10 minuten in de olijfolie in een grote kookpan. Kruid met peper en zout. Verdeel de zorgvuldig gewassen schelpdieren over de groenten. Overgiet alles met de wijn en laat 2 minuten koken. Voeg de visbouillon toe en laat de soep nog circa 10 minuten doorkoken tot alle schelpdieren geopend zijn. Serveer meteen.

Allergenen Informatie

Voor dit zeevruchtensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven