Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaar van gerookte zalm met komkommer recept
Tartaar van gerookte zalm met komkommer recept

Tartaar van gerookte zalm met komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de komkommersalade:
Snijd de komkommer met een scherp mes of een schaaf in lange, dunne reepjes. Daarna opzij zetten.

Voor de tartaar:
Snijd de zalm in reepjes en dan in blokjes. Meng sjalotten, dille, mosterdzaad en citroensap door de zalm. Voeg versgemalen zwarte peper en zeezout toe. Vul 4 ronde uitsteekvormen van 6 cm doorsnede met de zalmtartaar en druk goed aan. Zet ze op een licht ingevet bakblik en zet ze koel weg tot gebruik.

Opdienen:
Verdeel de komkommer over 4 bordjes. Leg de zalmtartaar erop en druppel de olie erlangs. Leg een dot crème fraiche op ieder tartaartje. Maal wat peper erover. Garneer met grof gesneden dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaar van gerookte zalm met komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven