Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Terongs ( aubergines) met eiersaus recept
Terongs ( aubergines) met eiersaus recept

Terongs ( aubergines) met eiersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de terongs en kook ze gaar in 15 minuten.
Snij ze in de lengte en verdeel ze over 4 borden.
Kook de eieren hard en prak ze fijn.
Meng peper, zout , nootmuskaat naar smaak, mosterd, suiker azijn en een klein beetje sambal door de geprakte eieren.
Smelt de boter en roer alle ingredienten er door.
Giet het eiersausje over de terongs.

Serveersuggesties

Lekker als voorgerechtje bij de nassi goreng.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit terongs ( aubergines) met eiersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven