Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegkussentje met groene asperges en bospaddestoelen recept
Bladerdeegkussentje met groene asperges en bospaddestoelen recept

Bladerdeegkussentje met groene asperges en bospaddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de plakjes bladerdeeg doormidden, bestrijk deze met het ei en bak deze in de oven op 185 C goudbruin.
Blancheer de groene asperges in ruim kokend water beetgaar en spoel deze koud.
Maak de paddenstoelen schoon, en snijd deze in iets kleinere stukken. Zet de sjalotjes en knoflook in de roomboter licht aan en voeg de paddenstoelen toe.
Laat de paddenstoelen een paar minuten mee bakken en blus deze dan af met de witte wijn en slagroom.
Laat de room reduceren tot saus dikte en breng op smaak.
Verwarm in een beetje roomboter de aspergetips en serveer deze met de paddenstoelen en bladerdeegkussentje op een bord.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegkussentje met groene asperges en bospaddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven