Bladerdeegkussentje met groene asperges en bospaddestoelen
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van roykoper
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de plakjes doormidden, bestrijk deze met het en bak deze in de oven op 185 °C goudbruin.
Blancheer de groene asperges in ruim kokend water beetgaar en spoel deze koud.
Maak de paddenstoelen schoon, en snijd deze in iets kleinere stukken. - Zet de en in de licht aan en voeg de paddenstoelen toe.
Laat de paddenstoelen een paar minuten mee bakken en blus deze dan af met de witte en .
Laat de room reduceren tot saus dikte en breng op smaak.
Verwarm in een beetje de en serveer deze met de paddenstoelen en bladerdeegkussentje op een bord.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- bladerdeeg en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 42 kcal | 2% | 420 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 30 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 8% | 10 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 6% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 1 mg. | 0% | 10 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |