Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Filodeegflapjes recept
Filodeegflapjes recept

Filodeegflapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 5 plakjes deeg in de lengte in drieŽn en leg de plakjes deeg op een werkvlak (er zijn nu 15 lange repen deeg van 8 x 24 cm). Meng voor de vulling 200 gram feta en 100 gram roomkaas, 1 ei, 1 eetlepel fijngesneden bladpeterselie en 1/2 eetlepel fijngesneden munt. Breng op smaak met zout en peper. Leg een hoopje vulling op de smalle kant van elk deeglapje. Vouw de punt van het deeg diagonaal over de vulling. Vouw nu het deeg steeds dubbel tot er een driehoek ontstaat. Leg de gevulde driehoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze heel dun met de gesmolten boter . Bak de gevulde flapjes 17.5 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden C. Serveer ze warm.

Allergenen Informatie

Voor dit filodeegflapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven