Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gebakken coquilles met Chinese truffelaardappel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de truffel aardappeltjes en kook ze gaar in gezouten water. Maak er een smeige puree van met room en boter en kruid met peper en zout. Voeg een klein beetje truffelolie toe. Hou dit warm.
Maal de cashewnoten fijn in de keukenmachine en voeg wat olijfolie toe en kruid met peper en zout tot een smeige massa.
Bak de cocuilles kort aan beide zijden in hete boter. Kruid met peper en zout. Maak de borden op door eerst twee rondjes truffelaardappelpuree op de borden te strijken. Snij de coquilles door midden en leg een helft op de puree. Vervolgens een laagje cashewpuree en daarboven op de andere helft van de coquille. Serveer direct met een lekkere pinot.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken coquilles met chinese truffelaardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven