Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentesoep met garnalen recept
Groentesoep met garnalen recept

Groentesoep met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotten. Wrijf de sjalotten, garnalen en peperkorrels in een vijzel fijn. Giet de bouillon in een grote pan, voeg het garnalenmengsel en de vissaus toe en breng de soep aan de kook. Maak de groenten schoon. Snijd de courgettes en wortels in blokjes, de boontjes in stukjes en de broccoli in roosjes. Voeg de groenten aan de bouillon toe en laat ze 5 minuten meekoken. Pel de scampi's, maar laat het staartje eraan. Voeg de scampi's aan de soep toe en laat ze meekoken tot de groenten en de scampi's gaar zijn. Neem de pan van het vuur en leg het deksel erop. Laat de soep 3 minuten trekken. Schep de soep in 4 kommen en strooi het basilicum erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentesoep met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven