Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsreepjes uit de wok recept
Kalfsreepjes uit de wok recept

Kalfsreepjes uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat het bladerdeeg erop ontdooien. Snijd de plakjes diagonaal door. Klop het ei los en bestrijk de plakjes bladerdeeg ermee. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en bak het bladerdeeg in 15 minuten gaar. Snijd het kalfsvlees in reepjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak het vlees gaar. Bestrooi de reepjs met zout en haal ze uit de pan. Snijd de champignons in plakjes. Verhit nog eens 2 eetlepels olijfolie en roerbak de champignons 2 minuten. Voeg de kookroom en de vleesreepjes toe en laat het nog even doorbakken. Breng het op smaak met zout. Verdeel de veldsla over 4 bordjes en schep het kalfsvlles ernaast. Leg het bladerdeeg op het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsreepjes uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven