Kokosgebak met appel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mengkom
  • Magnetron
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet eerst en vooral de vorm in.
  2. verwarm de oven tot 220°C Schil en snijd de in kleine blokskes.
  3. Doe dan de die op kamertemperatuur is.
  4. In een mengkom, doe daar de en de bij en dan dit tot een homogene massa roeren.
  5. Daarna de gezeefde .
  6. Als dit allemaal opgewerkt is tot 1 geheel.
  7. De kokosbloem toevoegen als laatste de blokskes appel.
  8. Ontrol de in de vorm, zorgdragend dat alles mooi over de rand gelijkmatig verdeeld is.
  9. Dan met een vork gaatjes prikken in de bodem (dit is om het teveel rijzen van de bodem tegen te gaan), daarna royaal de confituur uitsmeren op de bodem.
  10. Dit is om de vulling goed te laten plakken anders valt die er na het bakken gegarandeerd uit!
  11. Als dit werkske gedaan, is de vulling aanbrengen goed gelijkmatig openspreiden.
  12. Je kan de randen dus het overstekende dat je een beetje deftig bijgesneden hebt, kleuren met wat geklutst ei, maar ik gebruik nadien altijd nog een lepel of twee jam die ik warm gemaakt heb in de magnetron, dan blinkt het gebak ook mooi !!
  13. zo, als dit allemaal achter de rug is, kan je de vorm in de dus voorwarmde oven schuiven en bakken op zo een 200°C voor een 3/4 uur, het hangt natuurlijk wat af van oven tot oven !!
  14. Goed laten afkoelen en je zal zien, een festijn.
  15. Ik ben echt wel trots op mijn eigen vondst, het is steeds fijn om de complimentjes te ontvangen van mensen die ik hiermee trakteer op de koffie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en zelfrijzende bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, boter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kokosgebak met appel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Goed recept, maar zooooo slecht uitgelegd!
26 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1121 kcal
56%4484 kcal
Vetten
65 g.
92%260 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
121 g.
46%484 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
62 g.
69%248 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kokosgebak met appel