Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omeletsoep recept
Omeletsoep recept

Omeletsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de knoflook. Maak de uitjes schoon en snijd ze in stukjes van 3 centimeter. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en fruit de knoflook goudbruin. Schep de knoflook met een schuimspaan in een kommetje en fruit de ui in dezelfde olie. Schep de ui bij de knoflook. Klop de eieren los in een kom. Schenk de rest van de olie in de koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en bak de omelet aan beide kanten goudgeel. Neem de omelet uit de pan, laat hem afkoelen en snijd hem in repen van 3 bij 5 centimeter. Breng 1,5 liter water aan de kook, voeg het vlees toe en laat het water even aan de kook komen. Matig het vuur en laat het vlees in 15 minuten gaar worden. Snijd de kool in dunne reepjes. Voeg de omeletreepjes, kool, vissaus en peper toe aan de soep. Schep de soep in 4 kommen en strooi de knoflook en ui erover.

Allergenen Informatie

Voor dit omeletsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven