Omeletsoep
- Herkomst Italie
- Categorie Warm
- Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Pel en snipper de knoflook.
- Maak de uitjes schoon en snijd ze in stukjes van 3 centimeter.
- Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en fruit de knoflook goudbruin.
- Schep de knoflook met een schuimspaan in een kommetje en fruit de ui in dezelfde olie.
- Schep de ui bij de knoflook.
- Klop de los in een kom.
- Schenk de rest van de olie in de koekenpan.
- Giet het eimengsel in de pan en bak de omelet aan beide kanten goudgeel.
- Neem de omelet uit de pan, laat hem afkoelen en snijd hem in repen van 3 bij 5 centimeter.
- Breng 1,5 liter water aan de kook, voeg het vlees toe en laat het water even aan de kook komen.
- Matig het vuur en laat het vlees in 15 minuten gaar worden.
- Snijd de in dunne reepjes.
- Voeg de omeletreepjes, , en toe aan de soep.
- Schep de soep in 4 kommen en strooi de knoflook en ui erover.
Variaties op Omeletsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Omeletsoep | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1070 kcal | 53% | 4280 kcal |
Vetten | 103 g. | 147% | 412 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |