Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddestoelensoep met mascarpone recept
Paddestoelensoep met mascarpone recept

Paddestoelensoep met mascarpone


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Bak de paddestoelen met de knoflook 5 min. in de boter op middelhoog vuur. Schep 4 eetlepels paddestoelen uit de pan en houd deze apart. Doe de rozemarijnnaaldjes en bouillon in de pan en laat de soep 1 5 min. zachtjes koken. Pureer de soep. Verwarm de soep op zacht vuur en roer de mascarpone erdoor en zout en peper naar smaak. Garneer met de achtergehouden paddestoelen en de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paddestoelensoep met mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven