Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pesto crostini recept
Pesto crostini recept

Pesto crostini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden C. Brood ontkorsten. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Het brood met knoflookolie besmeren. Elke snee in 4 lange repen snijden. De repen brood in de oven 5 min. roosteren. Brood uit de oven nemen en met pesto besmeren. De rucola in stukjes scheuren en op de crostini leggen. Crostini over vier borden verdelen en warm serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pesto crostini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven