Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Zalmtompouce recept
Zalmtompouce recept

Zalmtompouce


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 gr. C. Leg de deegplakjes op de bakplaat en besmeer ze dun met ei. Prik met een satéprikker tien gaatjes in het deeg. Bak de deegplakjes in 15 min. goudbruin en gaar. Houd enkele sprieten bieslook apart, snijd de rest fijn. Klop met een mixer of garde de slagroom (zonder suiker) stijf. Schep er de bieslook, de kappertjes en zout en peper naar smaak door. Laat het deeg afkoelen. Snijd horizontaal door. Leg de onderste helften op vier borden. Schep er de helft van de room op en beleg met de helft van de zalm. Snijd de zalm eventueel bij ter grootte van het deeg. Maak zo nog een laag room en een laag zalm. Leg de bovenste helften erop. Garneer met uienringen, bieslook en de knoflooksaus.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmtompouce recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven