Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waterkerssalade met roquefort recept
Waterkerssalade met roquefort recept

Waterkerssalade met roquefort


Ingrediënten


Bereidingswijze


De slablaadjes wassen en losmaken en eventueel kleiner scheuren. De steeltjes van de waterkers afsnijden en de blaadjes wassen. Alles goed laten uitlekken. Het hardgekookt ei met een vork fijnprakken. Ook de roquefort fijnprakken. Doe de roquefort samen met olijfolie en azijn en room en wat peper in een schaal. Met een vork een samenhangend geheel van roeren/prakken. Roer dan het geprakte ei erdoor. Leg de slablaadjes in een slaschaal en verdeel hierover de waterkersblaadjes. Giet de roquefortsaus hierover en voorzichtig mengen. Direkt serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit waterkerssalade met roquefort recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven