Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm op toast recept
Zalm op toast recept

Zalm op toast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de 4 sneetjes brood in de broodrooster (of koekenpan). Besmeer ze met een dun laagje roomkaas. Leg een laagje veldsla op de toast, gevolgd door een laagje van de gerookte zalm, dan weer veldsla en nogmaals een laagje gerookte zalm. garneer het af met enkele plukjes veldsla. tip van Bartje: Versier eventueel met wat geroosterde pijmboompitjes. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm op toast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven